Modele de unghii cu model

De multe ori se spune că unghiile și implicit manichiura reprezintă cartea de vizită a unei femei. O manichiură îngrijită, chiar dacă nu este prea sofisticată, denotă mult respect de sine și preocupare pentru imaginea personală. În continuare vom vedea ce transmit unghiile noastre în funcție de forma lor și ce unghii cu model sunt în tendințe anul acesta!

unghii-cu-modelForma unghiilor îți dezvăluie personalitatea

La fel cum comportamentul, modul în care te îmbraci, te machiezi sau te aranjezi, îi permite persoanei din fața ta să își facă o primă impresie și să își dea seama de personalitatea ta, la fel și forma unghiilor pot dezvălui anumite aspecte ale personalității tale. Există anumiți specialiști în sociologie care și-au dedicat timpul exclusiv pentru a analiza forma unghiilor femeilor și corelarea formei unghiilor cu un anumit tip de comportament sau de personalitate. Iată la ce concluzii au ajuns specialiștii în cazul fiecărei forme de unghii:

Unghiile scurte

Se spune că femeile care preferă unghiile scurte sunt foarte fragile și sensibile, dar în același timp își stabilesc țeluri foarte înalte și luptă pentru atingerea acestor țeluri cu toate forțele. Mai mult decât atât, specialiștii au descoperit faptul că femeile cu unghii scurte muncesc foarte mult și își planifică timpul foarte bine. Uneori le place să fie în centrul atenției, mai ales după o zi de muncă victorioasă.

Femeile cu unghiile scurte, de formă pătrată, sunt încăpățânate și nu se lasă până nu obțin ceea ce își doresc. Acest tip de femeie nu este adepta compromisurilor considerând că un compromis se poate face doar în situații extraordinare, în care nu se găsește o altă soluție.

Pe de altă parte, femeile care au unghiile extrem de scurte, care nu acoperă vârful degetelor, au un caracter foarte strict, fiind exigente atât cu propria persoană, cât și cu cei din jur. De obicei, aceste femei se află în poziții de conducere care le oferă șansa de a-și asuma responsabilități și de a fi elementul cheie. Pentru aceste femei, ordinea și disciplina sunt reguli ce nu trebuiesc încălcate sub nicio formă, în niciun fel de situație.

Unghiile late sau pătrate

Femeile care preferă să își poarte unghiile pătrate sunt de obicei calme, răbdătoare și întotdeauna caută o stare de echilibru. Acest tip de femei reprezintă modelul ideal de prieten răbdător, optimist, care știe să te asculte și să îți ofere sfaturi cu adevărat bune. Totodată, femeile cu unghiile late sau pătrate sunt foarte productive la locul de muncă și nu așteaptă recunoștința nimănui. Tot ce fac, fac din pură pasiune și pentru a-i ajuta pe cei din jurul lor. Însă, femeile din această categorie pot fi și înșelate destul de ușor, acordând prea multă încredere tuturor celor din jurul lor.

Specialiștii în sociologie susțin că femeile cu unghii late sunt extrem de sincere, nu se sfiesc să spună tot ce gândesc, dar în același timp, vor face asta fără a jigni pe cineva. Aceste femei sunt familiste convinse și își dedică fiecare minut pentru familie și copii.

Unghiile ovale

Forma ovală a unghiilor este considerată cea mai frumoasă și cea mai elegantă. Sociologii au ajuns la concluzia că femeile care preferă unghiile ovale sunt sofisticate, pretențioase, dar în același timp extrem de inteligente și capabile să obțină tot ce doresc, indiferent de mijloacele prin care fac asta.

Femeile cu unghii ovale, dar cu vârf rotund, sunt femei muncitoare, ce apreciază extrem de mult corectitudinea și persoanele cu coloană vertebrală. Deși are o personalitate puternică, femeia cu unghiile ovale preferă să stea în umbra altora și să nu se afirme decât în momentul în care consideră că ascensiunea ei nu contravine intereselor celor din jurul ei.

Pe de altă parte, femeile cu unghii ovale dau cu vârful ascuțit sunt femei care sunt capabile de orice doar să fie în centrul atenției. De multe ori, apelează la zâmbete și farmecul personal pentru a-și atinge scopurile. Știți cum se spune, mâța blândă zgârie rău.

Unghiile rotunde

Femeile cu unghiile rotunde se încadrează în categoria persoanelor practice, care își planifică totul până în cel mai mic detaliu. Femeia cu unghii rotunde de obicei lucrează puțin și se bucură cât de mult poate de timpul liber. Ar trebui să știi că femeile cu unghii rotunde nu sar în ajutorul nimănui dacă nu au un beneficiu de pe urma aceasta, prin urmare, nu ar trebui să te bazezi prea mult pe ajutorul lor.

Unghiile încovoiate

O formă mai atipică a unghiilor este cea încovoiată, deloc elegantă. Femeile care poartă o astfel de formă de unghii sunt pline de toane, uneori răutăcioase și deloc de încredere. În plus, femeile din această categorie nu pun prea mult accent pe prietenie sau iubire, scopul lor principal fiind bunăstarea proprie. La fel cum stai să te gândești un pic dacă îți plac sau nu unghiile înconvoiate, la fel ar trebui să te gândești și dacă vrei să ai de-a face sau nu cu o persoană care poate o astfel de formă a unghiilor.

Unghiile cu model

Unghiile cu model sunt adoptate în special de persoanele artistice, ce doresc să iasă în evidență prin artă. Vom vedea în continuare care sunt tendințele în materie de modele pentru unghii în acest an.

Tendințele anului 2017 pentru unghiile cu model

Dacă îți place să ai întotdeauna manichiura perfectă, atunci cu siguranță vei dori să știi care sunt tendințele acestui an în materii de unghii. Anul 2017 nu vine cu foarte mari schimbări. Rămân în tendințe atât unghiile cu gel, cât și unghiile naturale. Vom vedea mai jos care sunt tendințele pentru fiecare tip de manichiură.

Moda unghiilor cu gel

Unghiile cu gel reprezintă o variantă extrem de comodă și practică pentru majoritatea femeilor, în special pentru cele ocupate. Practic, mergi la un salon, îți alegi forma unghiei, culoare și modelul și pentru următoarele 2-3 săptămâni nici nu va mai trebui să îți faci griji pentru manichiura ta.

Anul acesta se poartă unghiile cu gel atât pătrate, cât și și rotunde. Unghiile cu gel pătrate sun perfecte pentru persoanele care se confruntă cu degete mai grosuțe deoarece această formă poate subția și alungi optic degetele. Cât despre culori, se poartă atât nuanțele pastelate, cât și cele extravagante, care ies în evidență. Un lucru la modă în anul 2017 este reprezentat de unghiile cu model. Mai exact, încă se mai poartă evidențierea a 1-2 unghii printr-un model distinct. Unghiile cu model vor fi întotdeauna spectaculoase, pentru că atrag atenția și admirația celor din jur mai mult decât unghiile simple, vopsite într-o singură culoare. Nu ezista să te joci cu culorile și modelele.

Unghiile cu gel rotunde sau ovale sunt mai rezistente și denotă multă feminitate. Tendințele anului 2017 în materie de unghii cu gel rotunde se concentrează asupra mărimii lor. Mai exact, nu se mai poartă unghiile foarte lungi, ci mai degrabă cele scurte, care depășesc puțin vârful degetelor. Optează pentru niște unghii cu model, în nuanțe pastelate pentru a exprima delicatețea sau din contră, pentru niște nuanțe puternice, dacă vrei să fii în centrul atenției. Se poarta unghiile cu model florar sau cele cu sclipici. Din nou, se recomandă evidențierea doar a 1-2 unghii cu un model deosebit.

Moda unghiilor naturale

Și în 2017 unghiile naturale continuă să fie la modă, dar pentru asta ai nevoie de timp, ca să le îngrijești cum trebuie. Se poartă unghiile simple, manichiura franțuzească sau unghiile cu model. Din categoria unghiilor cu model poți opta pentru unghii cu model animal print, unghii cu pietricele lipite, unghii cu modele din diverse linii sau puncte, unghii cu model florar sau unghii cu modele abstracte. Tot ce trebuie să faci este să identifici ce fel de model vrei pe unghii și să îl adaptezi formei unghiile.

În cazul unghiilor cu gel, lucrurile stăteau mai simplu deoarece tot ce trebuia să faci este să te deplasezi la un salon sau la un specialist care să se ocupe de unghiile tale. În cazul unghiilor naturale, în majoritatea cazurilor acestea sunt îngrijite chiar acasă. Prin urmare, tu decizi ce formă de unghii vrei, ce culoare vei aplica și pentru ce model vei opta. Surse de inspirație găsești peste tot, de la Internet, reviste de specialitate până la prietene. Ai nevoie de răbdare, timp pentru a-ți îngriji corespunzător unghiile și ustensilele necesare pentru conturarea modelelor pe unghii.

Manichiura franțuzească continuă să fie în tendințe. Poți încerca și un altfel de model de manichiură franțuzească, optând pentru oje în culori metalice sau pastelate pentru vârful unghiei. De asemenea, dacă optezi pentru o manichiură franțuzească, ai putea una din unghii, spre exemplu unghia inelarului, să o transformi într-un unghie mai specială, cu un mod abstract. Te asigurăm că rezultatul final va fi minunat.

Dacă nu ești adepta unghiilor cu model, poți opta la fel de bine pentru o manichiură cu sclipici sau pentru aplicarea pietrelor pe unghii. În acest mod, vei obține o manichiură mai elegantă, perfectă pentru ocaziile speciale. Ai grijă totuși să nu exagerezi cu sclipiciul sau cu pietrele pentru că atunci vei ieși în evidență doar cu niște unghii extrem de kitchoase și fără bun gust. Ca să păstrezi totul într-o limită a bunul simț, specialiștii ne recomandă să folosim sclipiciul sau pietrele doar pe un strat de ojă în nuanțe neutre sau pastelate, care să echilibreze această sclipire a unghiilor.

În concluzie, indiferent dacă optezi pentru niște unghii pătrate sau rotunde, unghii cu model sau fără, colorate în nuanțe pastelate sau dimpotrivă în nuanțe extrem de țipătoare, reține că unghiile reprezintă cartea ta de vizită și modul în care te recomanzi unei persoane în momentul în care întinzi mâna pentru un salut. Ai grijă întotdeauna ca manichiura ta să fie îngrijită și să te reprezinte în totalitate.

Sorry, no posts matched your criteria.