Ceasurile de damă, un accesoriu mereu la modă

Pentru unele femei din zilele noastre, ceasul de mână și-a pierdut mult din însemnătate și nu reprezintă decât, cel mult, un simplu instrument de măsurare a timpului. Pentru femeile de succes însă, precum și pentru fashioniste, ceasul are rolul, pe lângă cel obișnuit, de monitorizare a timpului, de a completa așa cum trebuie o ținută, fie ea una bussines sau în ton cu cu tendințele modei. Din fericire pentru acestea, la Watchshop.ro – cel mai mare magazin online cu ceasuri există numeroase modele de ceasuri pentru dame care se potrivesc fiecărui stil în parte. Pentru mai multe detalii despre produsele oferite, vă recomandăm să le accesați site-ul. Veți rămâne plăcut impresionate de oferta bogată și veți avea de unde alege. Le recomandăm acest spațiu virtual și domnilor aflați în căutarea cadoului perfect pentru persoana iubită.

Ceasuri-de-dama

De fapt, hai să recunoaștem, ceasul își are locul lui bine stabilit printre accesoriile femeilor. Fie că vă numărați printre acele persoane tradiționaliste care nu-și doresc deloc să renunţe la curelele din piele şi la cadranul rotund cu cifre romane, există și o categorie importantă care optează pentru modelele ironice şi ultramoderne. De fapt, creatorii de ceasuri se întrec permanent pentru a capta atenţia reprezentantelor sexului frumos, prin originalitatea modelelor pe care le scot pe piață.

Dacă sunteți pasionată de modă, vă spunem un ceas care are o carcasă din titan şi o curea care imită pielea de reptilă reprezintă o alegere pe placul multor fashioniste. De asemenea, puteţi alege un ceas cu curea transparentă sau sub formă de brăţară metalică foarte lată. Foarte căutate sunt ceasurile cu o curea foarte lată şi groasă, care iese în evidenţă prin designul ei, iar pentru a adăuga un plus de feminitate, puteți opta pentru culori vesele sau imprimeuri hazlii, fie că sunt florale, dungi sau chiar desene animate. În fine, toate femeile care adoră moda știu că secretul constă în asortare, fiind important ca acesta să se asorteze cu vestimentaţia.

Pentru a fi sigure că nu dau greș, multe femei aleg să poarte ceasuri metalice, la care adaugă curele destul de late, dar în același timp suficient de înguste pentru a nu fi prea grele pentru încheieturile lor delicate. Acestea pot fi lejer asortate atât la ţinute casual, cât şi la ţinute office.

De fapt, cu siguranță ceasurile prevăzute cu curele din piele, nu se vor demoda niciodată, fiind deseori purtate la ţinute lejere, în fiecare zi la şcoală, la serviciu, oriunde.

Dacă ne dorim o ţinută elegantă, atunci poate ar trebui să vă orientați către ceasurile metalice, cu un ecran mai mic şi cu curele subţiri. Și nu uitați că mărimea cadranului ceasului trebuie raportată neapărat la încheietură mâinii posesoarei de ceas. O încheietura mică va avea nevoie de un ceas mic, în timp ce una mare va ”da bine” cu un cadran mai mare.

Totuși, dacă totuși nu doriți să dați greș și vă doriți ceva care să meargă perfect la orice ținută, optează pentru un ceas cu un corp metalic sau de piele de bună calitate, care poate fi destul de elegant. Chiar și specialiștii în modă sunt de acord este recomandat să-ți pui ceas la mână, chiar dacă porți o rochie.

Pe Watchshop.ro există sute de modele, de diferite forme, dimensiuni, culori şi materiale, la prețuri pentru toate buzunarele. Cele mai faimoase branduri de ceasuri din întreaga lume pot fi găsite pe site-ul acestora.

Ca să rezumăm, fie că este purtat ca accesoriu sau nu, ceasul este acel ”must have” al ţinutei noastre, care îmbină perfect utilitatea și tendințele de fashion. Și, un ultim sfat: femeile de succes mereu aleg lucruri de foarte bună calitate. De aceea, unele femei dau foarte mulți bani pe accesorii ,mai ales pe ceas. Investește într-un ceas de calitate pentru stilul clasic, de pe watchshop.ro Acesta nu se va demoda niciodată. Ți-o garantăm!


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*