Extractul de melc pentru piele – un trend în frumusețe

Până nu demult, ideea de a folosi extract de melc în regimul de îngrijire a pielii părea inacceptabilă. Dar iată că s-au efectuat zeci de studii care arată că extractul de melc Helix aspersa Müller sau Cryptomphalus aspersa oferă pielii o multitudine de beneficii, motiv pentru care extractul de melc […] mai mult »

manichiura-cu-oja-permanenta

Secrete pentru întreținerea manichiurii cu ojă semipermanentă

Manichiura reprezintă cartea de vizită a oricărei femei, așa că mai mult ca sigur fiecare se preocupă ca unghiile sale să arate impecabil. Pentru femeile care nu au un job, întreținerea manichiurii se face ușor, indiferent de modalitatea aleasă, fie oja obișnuită, fie gelul sau oja semipermanentă. Femeile cu un […] mai mult »

Cum să obții o manichiură impecabilă cu ojă semipermanentă?

Unghiile perfecte sunt pentru fiecare femeie un vis frumos. În diverse nuanțe, de la roșu intens și până la culori deschise, unghiile trebuie să fie atent îngrijite, indiferent de ocazie. Cu ajutorul unor produse de calitate, a unei oje de la Procosmetic, mai mult ca sigur vei reuși să ai […] mai mult »

Ceasuri-de-dama

Ceasurile de damă, un accesoriu mereu la modă

Pentru unele femei din zilele noastre, ceasul de mână și-a pierdut mult din însemnătate și nu reprezintă decât, cel mult, un simplu instrument de măsurare a timpului. Pentru femeile de succes însă, precum și pentru fashioniste, ceasul are rolul, pe lângă cel obișnuit, de monitorizare a timpului, de a completa […] mai mult »