Modele de unghii albe

Dacă te numeri printre femeile care au grijă de aspectul lor fizic, atunci fără îndoială că niște unghii îngrijite sunt o dovadă în plus că posesoarea acestora este atentă la impresia pe care o lasă celorlalți, dar mai ales, nu se neglijează.

Tehnica Ombre

Modelele de unghii Ombre sunt printre cele mai populare alegeri în materie de manichiură ale momentului, rămânând în topul alegerilor iubitoarelor de unghii chiar şi în sezonul rece. Indiferent că ai auzit de ele sub denumirea de “unghii în degrade” sau le cunoşti după denumirea englezească care dă şi numele tehnicii de vopsire a părului, trebuie să ştii că manichiura Ombre, în sezonul rece, are doar aspect diferit de nuanţe. Tehnica Ombre Nail Art este relativ simplă, în ciuda faptului că necesită puţin mai multă răbdare din partea ta şi poate o selecţie mai mare de lacuri de unghii decât poate avem în posesie. Dacă în sezonul primăvară/vară este de preferat un degrade de la o nuanţă nude deschisă la una închisă sau o gamă de culori vii precum roz-corai-portocaliu, în sezonul rece vom putea folosi culori de bază, precum negru, violet, vişiniu şi burgundy.

Dacă nu ai la îndemână numeroase nuanţe ca să realizezi acest model de unghii, nu uita că oja albă şi cea neagră te pot ajuta să transformi orice nuanţă pe care o ai la dispoziţie.

Iată o listă cu cele necesare pentru a putea realiza singură acest model de unghii deosebit:

Ustensile de bază în manichiură (pilă, foarfecă, soluţie pentru îndepărtarea cuticulelor etc)
Lacuri de unghii de bază & pentru strălucire
Lacuri pentru unghii (cel puţin două nuanţe)
Un pahar cu apă
Scobitori
Burete (cu cel puţin o lătură dreaptă)
Folie de plastic
Beţişoare cosmetice, pensulă, bandă adezivă și acetonă (pentru a uşura procesul de curăţare)

În rândurile ce urmează, vă prezentăm cum se face realizarea modelelor de unghii Ombre, chiar la dumneavoastră acasă.

Astfel, pentru a realiza manichiura Ombre, poţi folosi lacuri de unghii în nuanţe complementare sau tonuri color block, însă cele mai potrivite sunt nuanţele care formează un degrade, de la nuanţa cea mai deschisă la nuanţa cea mai închisă din aceeaşi familie de culori. Experimentează mai întâi cu diferite combinaţii pentru a afla ce ţi se potriveşte cel mai bine.

Pentru început, realizează o manichiură obişnuită, acordând atenţie specială cuticulelor şi aplicând la final ca lac de bază cea mai deschisă nuanţă pe care vrei să o foloseşti în manichiura Ombre. Poate fi orice, de la alb, lila, roz deschis, bleu ș.a.m.d.

După ce lacul de bază s-a uscat complet este timpul să pregătim nuanţele pentru a realiza degrade-ul. Pe o folie de plastic, picură o cantitate semnificativă din nuanţă deschisă şi imediat lângă aceeași cantitate din nuanţă închisă. La punctul de întâlnire, foloseşte scobitoarea pentru a amesteca nuanţele şi a forma tonul mediu dintre cele două.

Umezeşte bureţelul (care trebuie să fie puţin mai mare decât o unghie, însă uşor de ţinut), stoarce excesul de apă şi înmoaie-l în ojă, mișcându-l uşor sus-jos aproape pe loc. Astfel, vei amestecă mai bine culorile şi vei elimina eventualele linii de demarcaţie.

Presează bureţelul pe patul unghiei, mişcând din nou uşor sus-jos şi verifică designul. Dacă nu eşti mulţumită cu rezultatul, aşteaptă ca lacul de unghii să să usuce înainte de a tapota peste, altfel rişti să strici şi mai tare modelul de unghii.

Dacă eşti mulțumită cu rezultatul obţinut, până se usucă acesta curăță bine pielea din jurul unghiei şi cuticula folosind beţişoare cosmetice înmuiate în acetonă sau o pensulă specială. Pasul final constă în aplicarea unui lac de unghii transparent pentru rezistență şi strălucire, care are şi rolul de a netezi suprafaţă aerată a lacului de unghii.

Poţi trece la următoarea unghie, după ce ai realizat din nou amestecul de nuanţe, urmând paşii enumeraţi mai sus pentru toate unghiile.

Degrade din unghii

Pentru acelea dintre ”Eve” care preferă o manichiură mai simplu de realizat şi poate chiar mai remarcabilă, efectul de degrade poate fi obţinut pictând fiecare unghie de la o mână diferit, începând cu o culoare deschisă la degetul mic şi avansând către cea mai închisă nuanţă la degetul mare.

Pentru a realiza această variantă Ombre Nail Art, nu vei avea nevoie neapărat de cinci nuanţe de lacuri de unghii, însă cel puţin două sau trei nuanţe îţi vor fi esenţiale pentru a crea amestecuri între ele.

Odată ce ai toate cele cinci nuanţe, pictează unghiile de la fiecare mâna folosind nuanţă cea mai închisă pentru degetele mari şi ajungând la culoarea cea mai deschisă pe degetele mici. Curăţă pensula înainte de aplicarea unei noi culori şi nu vei întâmpina nicio surpriză în crearea acestei alternative de Ombre Nail Art pentru începători.

Tendințe la modă

Nicio ținută nu este completă fără accesoriile potrivite sau fără o manichiură adecvată. La acest lucru se gândesc sezon de sezon și marile case de modă, care nu își lasă manechinele să defileze pe podium fără niște unghii impecabile. Designerii au stabilit noi tendințe de manichiură, abordând o mulțime de modele, care mai de care. Încercând să satisfacă toate gusturile, aceștia nu s-au lipsit nicidecum de liniile geometrice, asimetriile, modelele abstracte sau half-moon-ul stilizat.

Chiar dacă unele din ele pot părea mult prea extravagante pentru ceea ce dorești tu, fii sigură că îți vei găsi și tu un model preferat în gama de mai jos.

Unghii în nuanțe de roșu și burgund

Cea mai seducătoare culoare nu avea cum să lipsească din tendințele mereu la modă. Chiar și iarnă dacă ar fi, oricât de frig ar fi afară, fii sigură că această culoare te va menține foarte fierbinte. Și încă un sfat, completează-ți unghiile cu un ruj roșu în aceeași culoare, pentru a duce la capăt efectul de wow!

Nuanțele neutre

Despre unghiile nude se spune că este manichiura cu care nu ai putea să dai greș niciodată. Dacă ești adepta unei manichiuri clasice, deloc stridente, care să se asorteze la orice, indiferent de ocazie sau de ținută, atunci nu ai cum să nu adori această nuanță. Lacul de unghii transparent ia locul ojelor stridente, punând perfect în valoare unghiile sănătoase, scurte, dar feminine și perfect îngrijite. Plus la aceasta, unghiile tale vor părea mult mai lungi, dacă ții cont de culoarea pielii tale atunci când alegi oja nude. Fiind permanent în tendințe, această ojă reprezintă o adevărată investiție, așadar se merită să-ți procuri una de calitate.

Half-moon reinterpretat

Din toate prezentările de modă nu au lipsit unghiile half-moon, porțiunea de la baza unghiei căpătând diverse forme și texturi. Unele case de modă au decis chiar să combine manichiura half-moon cu french-ul clasic, colorând atât baza, cât și marginea superioara a unghiei.

French stilizat

Noul sezon a reinventat chiar și sofisticatul french, de această dată renunțându-se la imaculatul alb, în favoarea culorilor mult mai intense. Nu lipsesc nici texturile metalizate, auriul fiind preferatul caselor de modă, atunci când vine vorba de manichiura french statement. Cu toate acestea, french-ul clasic, cu acel alb, este încă preferatul multora, și nu se va demoda prea curând. Mai degrabă, ca și până acum, acesta va fi reinterpretat.

Linii geometrice

Liniile drepte, oblice, verticale sau orizontale, oricare ar fi ele, completează perfect repertoriul manichiurilor ușor excentrice, în care nu este neglijat albul, propuse de casele de modă în cadrul show-urilor de modă de la New York, Londra, Paris sau Milano. Ideea de bază este că nu e nevoie să existe o anumită simetrie între ele, așadar poți da frâu liber imaginației.

Nuanțele metalice

Spre deosebire de alți ani, când argintiul a fost în topul culorilor de ojă, în această perioadă acesta a fost detronat de auriu. Cât despre texturi, poți miza pe translucid sau mat.

Manichiura pentru mirese

Ca mireasă, manichiura impecabilă vine să completeze o ținută care se vrea perfectă. Atunci când vine vorba despre cea mai frumoasă zi din viața ta, fiecare detaliu în parte este esențial, iar manichiura ocupă un loc important. De aceea nu neglija acest aspect al ținutei tale.

Unghiile, trebuie să aibă o formă perfectă și să fie lustruite. Dacă dorești o manichiură deosebită la nuntă, îndreaptă-ți atenția asupra noilor tehnici, care îți vor face unghiile mai strălucitoare: gelurile acrilice.

De exemplu modelele de manichiură prezentate 3D sunt realizate cu ajutorul unor pulbere de gel acrilic. Deși pot fi făcute în diferite culori, cele mai potrivite pentru mireasă, ar fi albul și rozul.

Specialiștii s-au gândit la tine și îți prezintă cele mai originale și deosebite tipuri de manichiură pentru mireasă.

Manichiura franțuzească rămâne a fi cea mai bună alegere. Ea va arăta bine dacă vei include un design perfect și niște linii drepte. Iar pentru a te asigura că unghiile tale vor arăta perfect în ziua nunții, poți adăuga niște detalii din dantelă, eventual care să amintească de le de pe corsajul rochiei, ceea ce va face ca unghiile tale să arate foarte sofisticate și speciale. Poți pune acest detaliu atât pe gel acrilic cât și pe unghiile naturale. Plus ar trebui să știi că în acest an se permite să fie înlocuite clasicele dungi albe cu aplicații pe vârful unghiei, precum florile metalice sau plasa.

Manichiura gold and glitter este tendința care prinde foarte bine în ultima perioadă. Auriul strălucitor revine în modă. Nu te feri să îl folosești chiar dacă ai ales să-ți faci un french.

Manichiura în culori metalice este în topul modelelor. Deși poate nu pare a fi alegerea unei mirese clasice, nu va fi foarte excentric, dacă vei opta pentru un argintiu metalizat. Această manichiură se potrivește unei rochițe albe, nu crem. Un sfat ar fi s-o încerci înainte de nuntă pentru a vedea dacă ți se potrivește astfel de manichiură.

Amalgamul de culori, varietatea combinațiilor, structurile abstracte, aplicațiile sclipitoare și uneori haotice, sunt criteriile care îți vor scoate în evidență manichiura.

Ține minte: unghiile trebuie să fie în concordanță cu rochia și accesoriile ce le vei purta, dacă dorești ca fiecare detaliu să fie perfect și să te facă irezistibilă.

Sorry, no posts matched your criteria.